Varmt välkomna till IFK SÄVSJÖ


Varmt välkommen till vår Hemsida, här finns information om det senaste uppdateringarna, vi vill också tipsa att man kan följa oss på Facebook samt Högagärdebacken på Instagram

Kallese till årsmöte 2021-06-20 Kl.15.00


Vem kunde ana att detta år skulle bli som det blev. Styrelsen tvingades att fatta beslut om att skjuta upp det, enligt stadgorna, planerade årsmötet. Ett nytt datum togs fram men även detta tvingades vi skjutas på framtiden p.g.a. nya restriktioner. Denna gång togs inget nytt datum fram. Situationen i Sverige och Sävsjö ser nu bättre ut och fr.o.m. den 1 Juni började “nya” restriktioner och rekommendationer att gälla. Detta möjliggör nu att vi kan genomföra årsmötet. I de nygamla restriktionerna finns en skrivning som anger att föreningar skall om möjligt tänka sig för ang genomförande av bl.a. årsmöte. Detta har jag som ordförande dialogiserat med kommunen och vi har kommit fram till att vi nu kan genomföra det så som styrelsen planerar.

Med kort framförhållning inbjuds föreningens medlemmar till årsmöte den 20/6 kl 15.00. För att möjliggöra detta, under rådande omständigheter, så kommer det ske utomhus på scenen i anslutning till Eksjöhovgårds Wärdshus.

Väl mött!
Styrelsen genom Ordf. Lars Karlsson

top